Bel mij terug
Bel mij terug

Prijslijst

Bij Huidinstituut Puur start uw behandeling met een gedegen huidanalyse. We “lezen” uw huid waardoor we zien en voelen in welke conditie deze is en maken hierbij gebruik van de Hannah Skin Analyser. Met deze uiterst geavanceerde dermatologisch analyse systeem meten wij de exacte gegevens van uw huid. We meten de conditie van uw huid op vocht-, vetgehalte en de PH-waarde Aan de hand van de huidanalyse kan de behandeling worden bepaald. Zo werken wij gericht aan uw huidverbetering.


Kennismaken met hannah® € 29,25

“Ruiken, voelen, ervaren”. Behandeling bestaande uit: intake, skin analyser, reinigen, enzympeeling, decollete scrub en dagcreme.
Extra te boeken “oneffenheden verwijderen” voor €16,00 (Duur per 15min).


Medium behandeling hannah® € 56,00

Behandeling bestaande uit: intake, skin analyser, reinigen, enzympeeling, stimuleren doorbloeding, verwijderen
oneffenheden, gezichts- en decollete massage, masker, herstellen en dagcreme.


Bindweefselmassage * € 73,50

De hannah bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden is zij beter in staat om voedingsto en uit huidverbete- rende producten op te nemen. Kan ook in kuur verband. Voor meer informatie over de hannah
bindweefselmassage klik hier.


Fruitzuurpeeling * € 24,25

Een fruitzuurpeeling is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft aan een oppepper voor de huid. Uw huid ziet er na een fruitzuurpeeling gladder, stralend, jonger en opgefrist uit omdat de fruitzuren de aanmaak van collageen stimuleren. Ideaal voor een doffe slecht doorbloede huid met pigment vlekjes en acne littekentjes. Een fruitzuurpeeling kan onderdeel uitmaken van uw Hannah behandeling, of u kunt deze als kuur ondergaan. Voor een goed resultaat adviseren wij u een kuur van 6 keer voor een echter verbetering van jouw huid. De behandeling als kuur wordt om de 8 tot 10 dagen ingepland.


* Let op!

Deze toevoeging is alleen i.c.m. een “Kennis maken met hannah” of “Medium behandeling hannah” bij te boeken, dus niet als aparte behandeling!

Toevoegingen

Deze toevoegingen zijn tijdens de
behandeling apart bij te boeken.


Epileren
Bijwerken€ 10,50
Modelleren€ 13,25
Verven
Verven wenkbrauwen€ 13,25
Verven wimpers€ 15,75
Verven wenkbrauwen
& wimpers incl. epileren
€ 29,25
Harsen gezicht
Bovenlip€ 11,00
Kin€ 11,00
Bovenlip & kin€ 16,50
Bovenlip, kin & wangen€ 19,25
Wenkbrauw tussenstuk€ 8,50
Harsen lichaam
Onderbenen€ 29,00
Hele benen€ 45,00
Lichaamsbehandeling
Rug, nek, schoudermassage€ 29,25

Belangstelling voor IPL behandeling?
Vraag naar de mogelijkheden!
Lees meer over IPL behandeling

Blijf op de hoogte!

Wij sturen geen spam!
Top