Wegens vakantie zijn wij gesloten van maandag 2 augustus t/m maandag 23 augustus.
In deze tijd blijven wij voor u klaar staan waar we kunnen. Ondanks we gesloten zijn kunt u wel producten blijven bestellen. Bij een besteding vanaf €30,00 en binnen een straal van 15 km worden de producten gratis én corona-proof bij u bezorgd. Bestellen kan door contact met ons op te nemen.
Bel mij terug
Bel mij terug

IPL/SHR (ontharing) behandeling

IPL staat voor Intense Pulsed Light waarbij flitslampen een reeks van golflengten uitstralen met als doel het permanent reduceren van ongewenste haren. De golflengten kunnen worden vergeleken met het licht van een normale lamp, maar dan vele malen sterker. Het licht dringt door in de haarwortel, waardoor de temperatuur van het haarzakje wordt verhoogt en de cellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei worden vernietigt. De kenmerken van het licht zijn zodanig afgestemd dat zij geen schade aanbrengen aan de rest van de omliggende huid.

Het beste resultaat wordt bereikt bij haren waar voldoende pigment aanwezig is. Bij blonde en grijze haren kan onvoldoende licht geabsorbeerd worden door te weinig pigment in de haren en zodoende niet het het gewenste resultaat kan worden bereikt. Daarnaast kunnen alleen de haren in de anagene fase (periode dat het haar groeit in de eerste drie jaar) worden vernietigd. Derhalve zijn een aantal behandelingen noodzakelijk om het gewenste effect te bereiken.

Het aantal behandelingen is dan ook per persoon verschillend omdat dit van diverse factoren afhankelijk is zoals bijvoorbeeld de hormoonhuishouding, de hoeveelheid haar per locatie welke behandeld moet worden, pigment etcetera. Gemiddeld kun je er vanuit gaan dat circa 10 behandelingen noodzakelijk zijn.

Het is van belang om voor de behandeling niet te zonnebanken of in de zon te liggen daar de behandeling op een lichte huid het beste resultaat geeft. Ook na de behandeling dient de zon en/of zonnebank een aantal dagen te worden vermeden en dien je een zonnebrand crème met een hoge beschermingsfactor te gebruiken. Een maand voor de behandeling mogen de haren niet meer geharst of geëpileerd worden. Scheren mag wel!

In een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek voorzie ik je graag van een persoonlijk behandeladvies en ben je in de gelegenheid vragen te stellen.

Prijzen IPL ontharing (SHR)

Wenkbrauw tussenstuk€ 14,00
Bovenlip€ 29,00
Wangen€ 29,00
Kin€ 33,00
Hele gezicht€ 59,00
Hals€ 49,00 
Nek€ 49,00 
Oksels€ 49,00 
Oksels & bikinilijn (combi)€ 89,00
Schouders€ 69,00
Borsten vrouw incl. tepelhof€ 30,00 
Boven rug€ 70,00
Onder rug€ 70,00
Hele rug€ 130,00
Hele rug incl. schouders€ 185,00 
Buik€ 70,00
Borst man€ 70,00
Borst en buik€ 137,00
Bovenarmen€ 69,00
Onderarmen€ 69,00
Hele armen€ 129,00
Bikinilijn€ 49,00 
Bikinilijn plus (Brazilian)€ 69,00
Bovenbenen excl. bikinilijn€ 211,00
Onderbenen€ 162,00
Hele benen excl. bikinilijn€ 323,00

Genoemde prijzen zijn per behandeling. Het aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de mate van overbeharing.

Terug naar behandeling
Bel mij hierover terug

Blijf op de hoogte!

Wij sturen geen spam!
Top