In deze tijd blijven wij voor u klaar staan waar we kunnen. Ondanks we gesloten zijn kunt u wel producten blijven bestellen. Bij een besteding vanaf €30,00 en binnen een straal van 15 km worden de producten gratis én corona-proof bij u bezorgd. Bestellen kan door contact met ons op te nemen.
Bel mij terug
Bel mij terug

Bindweefselmassage

Bij Hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de Hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaar huidverbeterende resultaten
De Hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:
• Verbetering van de huidconditie
• Stimulatie van de huiddoorbloeding
• Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
• Verbetering van de opname van werkstoffen
• Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
• Bevordering van de celdeling
• Verbetering van de huidstructuur en huidteint
• Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
• Verbetering van de huidweerstand

Geen ingrijpende operaties nodig!
De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de Hannah producten bovendien vergroot. Starten met een Bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de Hannah Bindweefselmassage worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!

Prijs Bindweefselmassage:

Intake (met daarna skin analyseren)
Reinigen
Enzym peeling
Verwijderen oneffenheden
Activatie bloedsomloop
Huidvoeding
Bindweefselmassage
Voedende crème
Advies thuisgebruik Hannah producten

€85,00 inclusief epileren €89,00

Ook is het om een Bindweefselmassage-behandeling in kuurverband te ondergaan. Dit betreft in totaal acht behandelingen waarbij in de eerste twee weken van de kuur, twee keer per week wordt behandeld en daarna nog 4 weken een behandeling van eens per week. *

€595,00  
( achtste behandeling is gratis)

* Indien u een Bindweefselmassage-behandeling in kuurverband wenst adviseren wij om twee tot vier weken voor de kuur, thuis te beginnen met het gebruiken van Hannah producten zodat uw huidconditie al enigszins is verbeterd.

Terug naar behandeling
Bel mij hierover terug

Blijf op de hoogte!

Wij sturen geen spam!
Top